Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Yksi ja kaksi ja kolme pientä siiliä

 Hain Triteksiltä lisää ihanaa kotimaista siilitrikoota ja "Lillin" kolmen tunnin päikkäreiden avustuksella surauttelin useammankin siilin valmiiksi.

Tilauksesta ommeltu noin 80cm tunikamekko. Tehty omalla kaavalla.

Neiti ihastui siileihin, niin ompelin uuden kerhopaidan ja todella tarpeeseen tulleen kevätpipon. Kesäpöksyt tehty vanhasta t-paidasta omalla kaavalla. Asukokonaisuus on hieman erikoinen, mutta se on kuvattava silloin, kun malli on suostuvainen-viis siitä mitä on jalassa.

Pipo on omalla kaavalla tehty, mutta samanlaisia on nähty monissa blogeissa esim. täällä ja täällä. Hyvä korvia suojaava malli ja nopea ommella.
Tässä vielä tuo samainen pitkähihainen. Kaava oma. Hihansuissa ja kaula-aukossa kuminauhat. Itse tykkään näistä kuviotrikoista enemmän lyhythihaisina (ei näytä niin yöpaidalta), mutta pääasia, että tyttö tykkää. Ja jos äiti saa päättää niin tämän kanssa käytetään mustia leggingsejä.
Kevätpipojen puutteeseen tein omalla kaavalla kypärämallisen trikoomyssyn. Myssy kaksinkertaista trikoota (pinkki Triteksiltä ja harmaa omasta tilkkulaatikosta).

Luulen, että tätä kypärämallista tulee käytettyä enemmän ulkoillessa, kun ei tarvitse erikseen kaulureita ja pysyy varmasti päässä. Siilipipo on sitten kauppareissuja varten-ehkä.


Ei kommentteja: